Känn dina motståndare

Känn dina motståndare

February 3, 2018 0 By Jason

Spela online poker är en av de mest spelade spelen på internet idag, anledningen till det är eftersom det är spännande och roligt och du kan vinna lite pengar på det samtidigt. Många professionella spelare har gått online poker webbplatser av denna anledning, deras strategier har varit tvungna att ändra på grund av att de sitter längre mittemot motståndarna redo deras kroppsspråk och online-spel spelas på sådan snabb takt. Detsamma gäller för dig, du behöver utforma ett sätt att avgöra dina motståndare och du kanske vill skriva ner lite anteckningar som du spelar för att avgöra om de har en bra hand, om de bluffar eller om du har den vinnande formeln. Sitt spel spela en runda eller två vid bordet och studera dina motståndare, kommer du snart att märka om några spelare vik direkt och sedan när de får en hyfsad hand de börja satsa vilt. Dessa förutsägbara spelare är lättast att läsa och det är ett bra tillfälle för dig att vinna spelet.

Du får då andra spelare som verkar satsa oavsett vilken hand de har, vissa gå all-in rakt av bat, vilket gör det så lätt att veta när du har en bra hand du har en chans att vinna. Inte luras dessa spelare ibland vinna handen, men tenderar att satsa högt på varje hand i hopp om de vinner. Tvekan vissa spelare hittar du är lite svårare att läsa; dessa spelare koncentrerar sig på att inte vara alltför förutsägbar för spelare som du som studerar dem. Dessa spelare glida ofta upp dock, så på jakt. De kommer ofta satsa riktigt snabbt med en bra hand och sedan ta längre när osäker, i vissa fall de kommer att förlora sin tur genom att inte satsa när de har en dålig hand i hopp om du tror att de fick sidospår och inte insåg det var deras tur. Bet storlekar andra spelare är förutsägbar men inte i vika utan snarare i deras vadslagning storlekar.

Du märker dessa spelare stiga gång på gång när de har en bra hand och sedan bara kontrollera eller match aktuella spel, med en dålig hand. Medan de inte inser det, gör de ditt spel enklare för dig. Till din fördel alltid minns än du behöver för att fatta snabba beslut när du spelar online poker på grund av hastigheten på spelet, du behöver se till att du inte är förutsägbar i ditt eget spelande och du måste samla så mycket information som möjligt på var och en av dina motståndare TS som spelet flyttar runt bordet. Vissa spelare föredrar att ta anteckningar i en anteckningsbok bredvid datorn för de första några rundorna och sedan bestämma deras motståndares spel. Hursomhelst kommer du träna din egen strategi och din egen väg till veta din motståndare för att vinna spelet.