Håll fokuserad när du spelar online poker

Håll fokuserad när du spelar online poker

August 25, 2018 0 By Jason

Har du någonsin undrat om vad som gör en spelare bättre än andra? Vad är det med de människor som har tjänat miljontals spela online och offline poker som gör dem framgångsrika? Det är verkligen inte erfarenhet – jag menar, vissa av dessa katter är i sena tonåren. Utbildning? Gissa igen – det finns framgångsrika pokerspelare som ännu inte har gått gymnasiet. Eller kanske är det tur? Medan det spelar en viss faktor i någon slump spel, inklusive online poker, om lycka var den enda faktorn, skulle alla kunna Poäng den storvinsten från tid till annan. Så, vad är det? Vad är hemligheten bakom alla framgångsrika online pokerspelare? Medan svaret inte är enkelt, eftersom så många faktorer kan göra skillnaden mellan bysten och win, har mest framgångsrika online pokerspelare några saker gemensamt. En är engagemang och hårt arbete.

Precis som med allt annat, så länge som du sätter i tiden och ansträngningen verksamhet, du kommer definitivt att bli bättre på det.. Men en annan lika viktig faktor som sällan får diskuteras är koncentration och fokus. Du kan vara den bästa spelaren i världen, om huvudet inte? han spelet, spelet kommer att drabbas. Så, hur man undviker kostsamma misstag genom att stanna fokuserad när du spelar online poker? Undvika distraktioner. Om du menar allvar med att bli en bra pokerspelare, behöver du för att kunna ägna din kompletta och odelad uppmärksamhet till spelet. Detta innebär att när du spelar online poker, du bör spela online poker och titta inte på TV, besvara din e-post eller SMS.

Titta på TV i bakgrunden medan du spelar online poker är ett speciellt vanligt misstag, och du sh? uld undvika det. Inte bara kommer det distraherar dig från att observera andra spelare och märker sin spelstil, svagheter och styrkor, men det kan också göra att du missar på händerna bra. Och titta på serier och reklamfilmer är verkligen inte värt att underlåta att posta mörkar när du får två ess i fickan. Din mobiltelefon är en annan gemensam distraktion. Jag säger inte nödvändigtvis att du måste stänga av den när du spelar (även om jag ofta det), men du definitivt inte behöver text vännerna eller söka efter nya meddelanden varannan minut.

Kom ihåg att spela online poker kommer att ge dig många belöningar, men du måste sätta i arbete, arbete och engagemang. Tycker om det som ett jobb, och det betalar bättre än de flesta jobb. Surfa på internet medan du spelar i en annan flik eller fönster är tredje, och utan tvekan den vanligaste misstag att online poker spelare göra. Detta är också den tuffaste dåliga vanan att få bort för de flesta. Internet är fullt av distraktioner, största tjänarna som Facebook, Twitter, YouTube och andra populära webbplatser för att ansluta med dina vänner, titta på videor av söta kattungar och slösa tid. Utöva vissa självdisciplin, sätta ditt online poker fönster i helskärmsläge och spela några allvarliga poker för en förändring.